Je vindt ons aan het Open Einde 11 in Musselkanaal

Boxing Fit

Ben je een liefhebber van boxen en sporten? Droom je ervan om boksen te combineren met een intense workout, zonder je zorgen te maken over sparren of volledig contact? En wil jij vet verbanden en een strakker lichaam? Als dat zo is, dan zou onze Boxing Fit wel eens precies kunnen zijn wat je zoekt!

Voor wie is onze Boxing Fit bedoeld?

Onze Boxing Fit is ontworpen voor iedereen die van sporten houdt. Als je een passie hebt voor boksen maar niet per se met anderen wilt sparren, dan is onze Boxing fit absoluut jouw ding! Met Boxing fit dagen we je bij elke sessie uit om het beste van jezelf te geven, zowel fysiek als mentaal. Het pushen tot je uiterste grenzen zal je helpen je sportieve doelen te bereiken, ongeacht je ervaringsniveau.

Of je nu een doorgewinterde bokser bent of een nieuwkomer in de sport, dat maakt niet uit. Deze les is bedoeld voor iedereen, ongeacht je achtergrond. We zorgen voor differentiatie op alle niveaus, zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen.

Hoe ziet een Boxing fit-les eruit?

Elke les is uniek en afwisselend, wat betekent dat je nooit precies weet wat je te wachten staat. We streven ernaar om variatie en uitdaging te bieden, wat elke les leuk en stimulerend maakt. Gedurende een sessie van 60 minuten beginnen we met een grondige warming-up om je lichaam voor te bereiden.

Van daaruit integreren we boksen met krachttraining op basis van het HIIT-principe (High-Intensity Interval Training). Het boksen in deze les omvat voornamelijk het gebruik van handschoenen en pads, waardoor we niet op technieken tegen elkaar oefenen. Ons doel is om te focussen op het verbeteren van je stoot terwijl je intensief traint.

Een ander opvallend kenmerk van onze Boxing fitt is het gebruik van het buddy-systeem. Elke sessie heb je een trainingspartner waarmee je samenwerkt om het beste uit jezelf te halen. Deze ondersteunende structuur zorgt voor een gevoel van gemeenschap en stimuleert je om je grenzen te verleggen.

Een keer meedoen?

Kortom, onze Boxing fit is een spannende manier om boksen en intensieve lichaamsbeweging te ervaren. Het is bedoeld voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau, en biedt een gevarieerde en uitdagende trainingssessie. Als je op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om te sporten, dan is dit zeker iets om te overwegen. Het zal je niet alleen fysiek uitdagen, maar ook een gevoel van prestatie en verbondenheid bieden. Meld je aan via het online rooster. Nog niet lid, maar wel een keer meedoen? Neem even contact met ons op via whatsapp of bel ons op 0599-213475. Eveneens is het mogelijk een proefles in te plannen via de mail. Vul hiervoor ons contactformulier in.