Je vindt ons aan het Open Einde 11 in Musselkanaal

Corona update

Hoera, woensdag 1 juli mogen wij jullie met veel enthousiasme weer ontvangen in de opnieuw ingerichte fitness. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het opknappen van ruimtes en zalen. We zijn super blij dat we weer aan de slag kunnen en kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te zien.

Hoe gaan we de komende weken te werk? Dat is natuurlijk de grootste vraag.
Fitnesscentra moeten volgens protocol altijd weten wie er aanwezig zijn en dienen deze gegeven 4 weken te bewaren in een logboek, voor eventuele contactonderzoek na besmetting. Zo kunnen we leden waarschuwen mocht er iemand in hetzelfde tijdslot Corona krijgen.

1. Iedereen die komt sporten zal zich moeten aanmelden via de VirtuagymApp, voor een bepaalde tijdslot die zijn aangemaakt in ons rooster. Zonder reserveren kun je echt NIET komen sporten. We zullen hier (helaas) strikt op moeten toezien.
2. Reserveer je een groepsles of fitness-moment binnen dan ben je verplicht om de Covid-19 vragenlijst in te vullen en te bevestigen. Zonder bevestiging geen reservering. In deze vragenlijst staan vragen m.b.t. je gezondheid.
3. Bij binnenkomst reinig je je handen met de daarvoor aangeboden desinfectie middelen, bij de ingang.
4. Omdat wij in onze kleedkamers niet aan de 1,5 meter maatregel kunnen houden zijn onze kleedkamers en douches nog gesloten. Je zult dus in je sportkleren naar de sportschool moeten komen. Wel zorgen wij voor bankjes waar je je buitenschoenen kunt wisselen voor binnenschoenen.
5. Neem je eigen handdoek, deze leg je op het zitvlak van de fitnesstoestel, en waterbidon (gevuld) mee naar je training.
6. Na gebruik van toestellen en materialen maak je deze zelf schoon. Spuitbus, papier, doekjes etc. staan op een centrale plek in de fitnesszaal.
7. Houdt je aan de aangegeven looplijnen, posters en banners zowel in de fitnesszaal als bij binnenkomst. Zo kunnen we elkaar de ruimte geven en ons houden aan alle richtlijnen m.b.t. de 1,5 meter regel.
8. Alle groepslessen; Jumping Fitness, Bokszaktraining, Bootcamp, Tabata, Fatbrun, WOD en Pilates, worden tot nader bericht buiten gegeven. De rede hiervoor is dat de richtlijnen nog steeds zeggen dan bij high intensity sport (dus hoge hartslag, diepere ademhaling) de kans op besmetting groter is. Tijdens deze lessen proberen wij je privacy zo goed mogelijk in acht te nemen. Wij weten dat buitensporten voor veel mensen een hoge drempel is maar laat je hierdoor niet afschrikken. Je bent minder goed te zien dan je denkt.
9. Andere lessen die binnen gegeven worden komen zo snel mogelijk in de app te staan. Wij zijn nog bezig met het rooster en ons personeelsschema.

Laatste belangrijke punten:
– Je kunt elk moment van de dag je fitness-moment of groepsles aan of afmelden. Doe dit dan ook via de VirtuagymApp. Niet middels een berichtje naar een van de trainers of via Facebook. Zo houd je niet onnodig plek voor anderen bezet en geef je iedereen de kans.
– De hoofdingang blijft de ingang voor binnenkomst. De uitgang zal plaatsvinden aan de andere kant van het pand, deze wordt aangegeven via bordje uitgang.
– Er staan hopelijk fijne en warme weken op ons te wachten, maar helaas mogen er in de fitnessruimtes geen ventilatoren of aircos aan. We houden ramen en deuren dus zoveel mogelijk open voor ventilatie. Houdt hier dus rekening mee met hele warme dagen!

Heb je vragen over het aanmelden of reserveren, heb je nog geen VirtuagymApp, of heb je nog overige vragen. Mail ze ons! info@fitenzo.com

Fijne zondag
Tot gauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *