Je vindt ons aan het Open Einde 11 in Musselkanaal

Critical Alignement Yoga

Critical Alignement Yoga richt zich op het uitlijnen van het skelet om verstijving te corrigeren en disbalans te herstellen. Door dagelijkse gewoonten, zoals zitten en staan, kunnen spanningen zich opbouwen, waardoor klachten kunnen ontstaan, zoals stijfheid in de nek, schouders, of heupen. Met de juiste technieken worden deze spanningen verminderd en het lichaam in balans gebracht.

De oorzaak kan disbalans zijn

In de lessen gaan we onderzoeken waar bij jou eventueel een disbalans kan zitten. Door het lichaam bewust te maken van een verstoring kunnen je er wat aan doen. Verandering begint bij bewustwording en hier spelen we dan enorm op in. We maken hiervoor gebruik van attributen om dieper op de spieren in te werken. De yoga strip, het vilten matje zijn o.a steeds terugkerende ondersteuningen.
Zo zorgen we er samen voor dat we de disbalans vinden en dit kunnen herstellen zodat je meer rust gaat ervaren.

Met Critical Alignement Yoga meer ruimte in je lichaam en hoofd

We maken tijdens de les o.a gebruik van de Hatha Yoga houdingen en de ademhaling om zo meer ontspanning te vinden. Uiteindelijk streven we naar meer vrijheid in de beweging, meer ruimte in je lichaam en in je hoofd. Als je dat meer en meer gaat voelen zul je ervaren dat het je ook helpt op meerdere vlakken in je dagelijkse leven! Wil jij meer ontspanning? Ik neem je graag mee op deze ontdekkingstocht in je zelf, de weg naar verbinding!

Critical Alignement Yoga uitproberen?

Wil jij een keer een proefles uitproberen? Dat kan!
De 1e les is altijd gratis. Zo kun je vrijblijvend kijken of Critical Alignement Yoga iets voor jou is!
Je kunt contact met ons opnemen via:
Email: info@fitenzo.com of Bel\App ons op telefoonnummer: 0599-213475.
Uiteraard kan het ook via de website. Vul hiervoor het contactformulier in.
Tot snel!