Je vindt ons aan het Open Einde 11 in Musselkanaal

Stil zonder jullie

Beste Fit&Zo Sporters,
Wat is het ongelooflijk stil in onze gezellige sportschool. Loopbanden worden niet gebruik, de veelgebruikte fitnesstoestellen staat stil, er klinkt geen muziek en het ergste; geen gezellige gesprekken en lachende stemmen van jullie. Wij allemaal missen jullie ontzettend. Gelukkig mochten we deze week beginnen met kids lessen. Fantastisch bericht, maar ook op dat zelfde moment te horen gekregen dat we nog weer langer dicht moeten. 20 mei hoort echt nog heel ver weg! ????
 
Zoals jullie in de laatste update hebben gelezen (via Virtuagym of de FB groep) zijn de automatische incasso’s van de abonnementen gepauzeerd. Daarna werden we overspoeld met lieve berichtjes van jullie met daarin de mededeling dat jullie ons willen steunen in deze lastige tijd. Daar zijn wij heel erg blij mee! Wetend dat er ook mensen zijn die net als ons even in een financiële onzekere situatie zitten, en als dit straks allemaal voorbij is gewoon weer komen te sporten.
 
Mocht jij ons willen steunen lees dan op Virtuagym – Community hoe jij dat kunt doen. Welke keuze je ook gemaakt hebt; namens ons hele team: HEEL HARTELIJK BEDANKT VOOR JULLIE SUPPORT!!????
 
Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en hopelijk zien we jullie snel weer in onze vertrouwde sportschool!????????

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *